miercuri, 22 iulie 2009

Metode de a scapa de serviciile secrete ep.2

In cazul in care va aflati in vizorul baietilor cu ochi albastri si ati urmat instructiunile din episodul 1, pentru a reusi cu mai multe sanse sa ii pacaliti, puteti apela la serviciile unuia din multele spitale legale sau ilegale de operatii estetice din Thailanda. Operatiile estetice de mare finete sunt atat de intalnite aici, incat la intrarea in tara ti se face poza, pentru a preveni schimbarea identitatii.
Dar, daca ati vazut filmul "Face Off" puteti apela la serviciile unui spital precum "Bumrungrad Hospital", care este o combinatie de spital si hotel de 5 stele, unde va puteti schimba sexul si implicit fata contra modicei sume de 5000 USD. In combinatie cu actele false de la punctul 1 aceasta masura ar trebui sa functioneze.
Evident, operatiile se pot face si contra unor sume mult mai mici, rezultatele fiind vizibile cu ochiul liber pe strazile Bangkokului: travestiti (ladyboys) care arata inca a barbati, sau cei care arata exact ca niste femei.
Deci, daca bugetul va permite puteti intra intr-unul din spitalele de mai sus aratand ca si Catalin Zmarandescu si puteti iesi aratand ca si Elena Udrea (sa zicem). Efectul va fi garantat, serviciile secrete fiind derutate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu