luni, 20 iulie 2009

Metode de a scapa de serviciile secrete ep.1

Daca sunteti urmarit de serviciile secrete, puteti da o fuga pe Khao San Road la taraba unor thailandezi extrem de simpatici care vand acte false de tot felul, evident personalizate. Nu exista document pe care sa nu il falsifice, sau cel putin asa se lauda. Permise auto, diplome de facultate, pasapoarte, permise de presa... clientul vine cu modelul, poza si numele iar ei vin cu produsul final. Asa ca daca serviciile secrete din... Republica Moldova va urmaresc (pt ca nu stiu cine altcineva s-ar lasa pacalit de actele respective) va puteti repezi pe strada mai sus amintita din Bangkok si puteti obtine alte placute de inmatriculare, ca sa zic asa, pentru viata dumneavoastra.
La cati turisti se inghesuie pentru a obtine acte false de tot felul, as putea sa trag concluzia ca ori exista foarte multi paranoici in Thailanda ori serviciile secrete sunt foarte active in aceasta zona.
Produsele finale arata cat se poate de veridic, doar seriile respectivelor documente tradeaza faptul ca sunt contrafacute.
Sincer, ideea de a obtine o legitimatie de presa cu ajutorul careia sa intru la concerte gratis, nu pare chiar asa rea...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu